Hamrén och Cykelns dag nominerade till Publishingpriset!

Vi kan stolt berätta att vi har fått vår femte nominering till Publishingpriset, denna gång i kategorin Sajter som marknadsför besöksmål och evenemang för projektet Cykelns dag. Vi är tacksamma för äran och för det fina samarbetet med Svensk Cykling som möjliggjorde denna nominering.

Den 3:e juni firar vi World Bicycle Day, en global dag för cykelglädje. Bakom dagen står Svensk Cykling och målet är att uppmärksamma fördelarna med att använda cykeln – enkelt, hållbart och bra för hälsan!

Hemsidan cykelnsdag.com är en samlingsplats för inspiration och information, tillgänglig året om, men såklart med extra fokus på att framhäva just Cykelns dag. Här kan besökare upptäcka aktiviteterna som anordnas för att fira dagen, men också forskning om de positiva effekterna med cykling. Aktörer som vill bli en del av Cykelns dag kan upptäcka mängder av idéer och nyttiga material samt skicka in planerade evenemang, så spridet vi ordet. För att uppmuntra till att fira dagen cyklande finns det dessutom möjligheten att delta i två olika utmaningar med fina priser i potten. Hemsidan blir då bron mellan Svensk Cykling, aktörer runtom i landet och privatpersoner, samt en hub av pepp och bevis på engagemang.

För att locka den stora målgruppen – hela Sverige alltså – har vi skapat en tillgänglig och inkluderande hemsida med egna illustrationer och foton som speglar diversiteten i cykelentusiaster. Vi paketerar det viktiga innehållet i copy med personlighet, peppiga färger, uttrycksfull typografi, allt med en retro touch men modern funktionalitet bakom skalet.

Hemsidans kommunikation ska alltså i ord, bild och funktion spegla värderingarna bakom Cykelns dag. Oavsett om du cyklar runt kvarteret eller runt jorden, alla är välkomna att ansluta sig till cykelfesten.

Nu rullar vi med glädje mot Publishingpriset och håller tummarna för en till statyett!

Behöver du hjälp? Tryck här för att komma till vår support.

support

Redo att starta
ditt projekt?

Har ett projekt i åtanke eller idé som du vill bolla? Hör av dig! Vi ses gärna på en kopp kaffe i Norrköping eller Malmö.